Fiscale aangiften

Uitkijkpunt of hoogtepunt?

Bijker Boekhouden verzorgt graag voor u al uw fiscale aangiften. De drie meest voorkomende zijn de aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting.

1

Aangifte omzetbelasting

Elke ondernemer doet aangifte omzetbelasting. Bijker Boekhouden is op de hoogte van fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Afhankelijk van uw situatie doet u maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks aangifte.

2

Aangifte inkomstenbelasting

Iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting. Of u nu ondernemer bent of particulier. Hierbij gaat het om belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Bijker Boekhouden beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om u hierin bij te staan. Bijvoorbeeld als het gaat om bijzondere deelgebieden van de inkomstenbelasting, zoals de auto van de zaak, plannen van investeringen, wel of niet afschrijving van bedrijfsmiddelen of als het gaat om een startende onderneming.

3

Aangifte vennootschapsbelasting

Deze aangifte is van toepassing wanneer uw onderneming een BV is. Bijker Boekhouden verzorgt deze aangifte graag voor u en deponeert de stukken bij de Kamer van Koophandel.